gianbuffon napisał(a):

Natomiast grając w CODa wkurzało mnie to, że nie minęło 10 sekund po respawnie a mnie już nie ma :/ Tutaj akcja dzieje się za szybko, to nie dla mnie. Ja wolę wolniejszą, bardziej taktyczną grę jaka jest w Killzone. Chociaż mam też obawy, że w trzeciej części będzie bardziej dynamicznie. Świadczyć może o tym sterowanie zbliżone do tego z CODa, jet-pack oraz wieżyczki, które już nie będą stać w miejscu, tylko latać za graczem. Ale może nie będzie tak źle. W końcu niektórzy narzekali na małą nudę. Tylko oby twórcy z tym nie przesadzili.
Mapy Killzone ma kozackie!
|
czyli multiplayer w assassinie jest dla Ciebie. Nie widziałem jeszcze bardziej taktycznego multi

(Na 10 minut 5-6 zabić- oczywiście możesz mieć nawet i 15, ale raczej tego nie wygrasz). Do tego jesteś naraz łowcą jak i zwierzyną- i niezła rozkminka- jak zbliżyć się do kolesia, Twojego celu, jednocześnie nie zwracając na siebie uwagi zabójcy).
Wczoraj mnie szlag trafił. Godzinna rozgrywka w zombie, nowe rekordy przetrzymanych rund (31), nowy rekord punktów- ponad 120k i wyskoczył mi błąd psn. ....ica może człeka trafić

, bo wszystkie wyniki się skasowały...
Tak na koniec. Zdrowych, spokojnych oraz radosnych Świat wszystkim maniakom wszelakiej maści pudełek