Wyświetl pojedynczy post
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2010, 13:08
jak dla mnie ten Ghanijczyk może zrobić kariere w stylu Marcelo... pokaże się z dobrej strony to po upłynięciu kontaktu przejdzie do większego klubu... dlatego kontrakt tylko na dwa lata... zazwyczaj z takimi zawodnikami się podpisuje troche dłuższe kontrakty... może jest jakaś słowna umowa... nie mam nic przeciwko żeby strzelił pare bramek tak jak Marcelo... martwi tylko ten wzrost jak na stopera, ale to się okaże... myśle, że to nie koniec transferów co do obrony... jeszcze jakiś stoper przyjdzie...

a co do Pawełka... tylko ostatnia runda zdecydowanie na plus... zawsze miałem serce w gardle jak pilka była w okolicach naszego pola karnego... Mariusz zaczął bronić jak zostało pół roku do zakończenia kontraktu i dziwnym trafem został jednym z lepszych bramkarzy w lidze... czy to przypadek i akurat teraz przyszła forma czy poprostu walka o kontrakt ? nie chcę zastac takiej sytuacji, że podpisze kontrakt i znowu będzie puszczał szmaty... jak dla mnie Filip Kurto zasługuje na szanse... Jovanić pokazał, ze nie jest zbyt pewnym bramkarzem, może też potrzebuje regularnych występów...
Ostatnio edytowane przez zielak14 : 24.12.2010 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując