Tak jak napisałem - co kto lubi

Mi akurat podoba się długość rozgrywki, ale tylko jak jest dobra ekipa. Tylko jest jeden problem. Jak cie wywali w połowie takiej godzinnej rozgrywki, to jak wrócisz, to statsy się zerują :/ Mam nadzieję, że to poprawią...
Zresztą długość rozgrywki można sobie samemu wybrać, nikt nie każe wchodzić na serwer, gdzie każda misja trwa 30 min. Podobnie można wyłączyć rakiety, co bardzo często ma miejsce. Bo nikt tego nie lubi
Natomiast grając w CODa wkurzało mnie to, że nie minęło 10 sekund po respawnie a mnie już nie ma :/ Tutaj akcja dzieje się za szybko, to nie dla mnie. Ja wolę wolniejszą, bardziej taktyczną grę jaka jest w Killzone. Chociaż mam też obawy, że w trzeciej części będzie bardziej dynamicznie. Świadczyć może o tym sterowanie zbliżone do tego z CODa, jet-pack oraz wieżyczki, które już nie będą stać w miejscu, tylko latać za graczem. Ale może nie będzie tak źle. W końcu niektórzy narzekali na małą nudę. Tylko oby twórcy z tym nie przesadzili.
Mapy Killzone ma kozackie!
Ostatnio wróciłem do multi po 3 miesięcznej przerwie. Pograłem kilka dni i frajda nadal jest

No i forma też. Ależ było moje zdziwienie, gdzie niemal w każdej grze byłem na pierwszym miejscu. Nie wiedziałem, że jestem taki dobry hehe No ale sporo osób teraz ciupie w Black Ops, czy BC2...