Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2010, 12:30
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
? Na razie to udowodnił że jest wyraźnie słabszym bramkarzem od Pawełka, co zauważył również sam Maaskant wyraźnie stawiając na Mariusza, więc nie sprzedawaj kitu! Może ty nie oglądasz meczy Wisły, ale ja tak i widzialem jak Milan radził sobie z dośrodkowaniami w ten sposób że w ogóle nie wychodził do dośrodkowań. Słabiak jest na ten moment i tyle, nie wiem czy Kurto nie lepszy
Myślę że Milanowi brakowało jedynie pewności siebie wynikającej z nowego klubu , dajmy mu czas , niech się zaaklimatyzuje a powinno być dobrze . Kurto też jako nr 2 jest wystarczający a jak Pawełek po zaledwie jednej udanej rundzie stawia takie warunki to dać mu kopa i niech spada. Nowego bramkarza też nie ma sensu kupować bo taki dużo kosztuje a przecież sporo kasy potrzebujemy na zawodników z pola którzy są nam zdecydowanie bardziej potrzebni .Duet Jovanić - Kurto jest wystarczający a może to właśnie Filip wystrzeli z formą jak Sandomierski ? Przekonamy się o tym jeśli zdecydowanie postawimy na kogoś z tej dwójki tak samo jak to zrobił trener przed tą rundą z Pawełkiem.
Odpowiedz cytując