Wyświetl pojedynczy post
Weak27
Junior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2010, 22:53
polyester napisał(a):Wyświetl post
a ja totalnie odrzucam opinię o tym, że Pawełek lepiej teraz broni, bo walczy o kontrakt. To by było niepoważne. Czyli co? Do tej pory specjalnie walił gafy i sobie wyrabiał złą markę? Moim zdaniem starał się zawsze i zawsze mu wychodziły rewelacyjne interwencje, facet ma po prostu słabą psychikę i źle reaguje na dużą presję. Powiedziałbym nawet, że wcześniej tak nawalał, bo się za bardzo starał. A teraz w końcu poczuł się pewnie.
Wiesz co musze sie niezgodzic z Toba
primo bramkarz powinien lapac wszystko co jest do wylapania plus cos nie do wyjecia , u Mariusza jest z tym roznie puszcza za duzo frajerskich bramek .
2 fakt przedluzenia kontraktu napewno wplynal na jego mobilizacje bo gdyby nie przedluzyli z nim umowy musial sie pokazac przed kolejnym pracodawca.
3 Wisla nigdy nie miala szczescia do dobrych golkiperow a od tego powinno sie budowac zespol. Mariusz mial swoje 4 lata i trzeba patrzyc przez pryzmat wszystkich sezonow nie tylko koncowki tej rundy
4 Wszyscy zachwycacie sie jego ostanimi spotkaniami w ktorych wyciagnal pare sytuacji a prosze mi przypomniec kto mial udzial przy wyniku z Jaga i ruchem
5 Wiecej obiektywizmu panowie , nam potrzebny jest lepszy golkiper tym bardziej ze Mario lepszy juz raczej nie bedzie

A tak poza tematem bramkarza, ciekawi mnie czy nasi skauci ogladaja/ogladali tego Nwagou z Floty , ponoc interesuja sie nim pejsy glupio by bylo gdyby jego talent w Ekstraklasie eksplodowal akurat w tamtym klubie
Powód: Blachy :)
Ostatnio edytowane przez Weak27 : 22.12.2010 o godz. 22:56.
Wiem, że się nie zmienię sumienie mam czyste
Nowa Huta
W tej dzielnicy zawsze będę wierzyć w Wisłę !!
Odpowiedz cytując