Wyświetl pojedynczy post
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2010, 22:41
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Trafne spostrzeżenie. Też to pamiętam. Tym kimś była właśnie Żmijka kłócąca się o powyższe chyba z Markusem. Dziś widzimy, że to Markus jak zwykle miał wtedy rację...

Pawełek liczy teraz chyba na brak innych kandydatów do bramki Wisły, dlatego stawia przeciągające negocjacje wymagania. Oby się przeliczył i Wisła sprowadziła lepszego bramkarza. Nie możemy być skazani na Pawełka. W ogóle śmieszy mnie, że zawodnik który przez kilka lat uchodził za jeden z najsłabszych punktów Wisły, dziś po paru lepszych meczach ma tak dużą liczbę zwolenników przedłużenia kontraktu.
No właśnie do tego chciałem nawiązać, ale w dzisiejszych czasach żeby ktoś coś komuś udowodnić trzeba mieć dowód a takowy został już skasowany...

Nie no jak donosi ŻMIJKA długość kontraktu jest już ustalona

Johnny B napisał(a):Wyświetl post
No właśnie do tego chciałem nawiązać, ale w dzisiejszych czasach żeby ktoś coś komuś udowodnić trzeba mieć dowód a takowy został już skasowany...

Nie no jak donosi ŻMIJKA długość kontraktu jest już ustalona
żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia, przepadło( ale wątpliwe jest to, że już dwie osoby mają problem ze zrozumieniem tego co piszesz...)

Twoje informacje opierają się na doniesieniach prasowych, czy np. menadżer, Bogdan Basałaj, Stan lub chociaż Mariusz uchylił Ci rąbka tajemnicy z toczących się negocjacji? To mnie strasznie ciekawi
Ostatnio edytowane przez Johnny B : 22.12.2010 o godz. 23:44.
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując