Wyświetl pojedynczy post
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2010, 22:40
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Trafne spostrzeżenie. Też to pamiętam. Tym kimś była właśnie Żmijka kłócąca się o powyższe chyba z Markusem. Dziś widzimy, że to Markus jak zwykle miał wtedy rację....
Jesli znajdziesz mi posta w którym napisałam o przedłużonym kontrakcie z Wisłą to podziękuję i zgłoszę sie do modów, bo będzie to znaczyło że ktoś włamał mi się na konto Bo ja nic takiego nie pisałam ... czytanie ze zrozumieniem to trudna sprawa, ja wiem, ale jednak aż tak skomplikowane to to nie jest ...

Ułatwie - napisałam, że kontrakt ma zapewniony (co jest prawdą ciągle). Kontrakt w jedym klubie czeka ... I napisałam jeszcze że wątpię żeby przedłuzył kontrakt z Wisłą (na tamtą chwilę). Troszke później dodałam, ez pewne wydarzenia mogą zmienić obrót spraw i w przypadku zostania Pawełka w Wiśle chętnie posłucham całego lamentu forumowych ekspertów. To się zaczeło chociaż kontraktu jeszcze nie ma podpisanego aha - wspominałam jeszcze o "panice" ze strony Wisły i położeniu na stół dużych pieniędzy. I to się stało ...

Radzę po prostu cierpliwie czekać ... zostały właściwie dwie opcje. Jak nasza RN przestanie kombinowac to zostanie jedna. Wisła.

Johnny B napisał(a):Wyświetl post
No właśnie do tego chciałem nawiązać, ale w dzisiejszych czasach żeby ktoś coś komuś udowodnić trzeba mieć dowód a takowy został już skasowany...
Nie no jak donosi ŻMIJKA długość kontraktu jest już ustalona
Jeśli do mnie "pijesz" to nie mam tendencji do kasowania postów, więc jeśli coś takiego napisałam to szukaj. Musi być

Tak ustalona jest długość (kompromis między 2 a 3,5), zasady wypłat (podstawa, premie, wyjściówki - pierwsze takie w drużynie) i pare innych szczegółów ...
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 22.12.2010 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując