Markus napisał(a):

|
Cały czas jestem też przeciwnikiem przedłużania kontraktu z Pawełkiem, który ewidentnie walczy o długoterminową umowę po to, aby znów mógł spokojnie i bezkarnie popelniać kardynalne błędy na skutek nonszalanckiego podchodzenia do obowiązków. Ostatnia runda pokazała to doskonale - gdy musiał zacząć mocno się starać i pracować, nagle jakoś potrafił się ich wystrzegać. Dla takich "kombinatorów" nie powinno być miejsca w Wiśle.
|
Człowieku, Ty jesteś psychiczny.
Jak możesz twierdzić, że po podpisaniu nowej umowy Pawełek będzie specjalnie puszczał babole "na skutek nonszalanckiego podejścia do obowiązków"? Serio uważasz, że Mario po podpisaniu kontraktu będzie działał na szkodę swojego klubu, swojego pracodawcy? Że będzie
specjalnie puszczał szmaty bo ma długoterminową umowę? Nie potrafię zrozumieć takiego podejścia, artykułować je mogą tylko ludzie chorzy z nienawiści do Pawełka.
Żeby takie pierdoły pisał jakiś przeciętny user, ale moderator?! Wielki Markus? Pewnie stoisz w jednym rzędzie z tymi, którzy gwiżdżą na swoich piłkarzy, o ile w ogóle chodzisz na mecze, bo nie zdziwiłbym się jeżeli byłoby odwrotnie, tacy kibice mają zawsze najwięcej do powiedzenia. Sprzed TV.
Zrozumcie Mario - facet ma 29 lat ma podpisać zapewne jeden z swoich ostatnich kontraktów w życiu. W dodatku ma rodzinę i musi ją jakoś utrzymać i przy okazji zgromadzić oszczędności na przyszłość, przecież do końca kariery sportowej ma już nie tak daleko. Po prostu walczy o swoją przyszłość i jego działanie jest jak najbardziej normalne. Na jego miejscu wszyscy robilibyście to samo, nie ma co się oszukiwać.
Mario jest naprawdę dobrym bramkarzem i mówienie, że ta runda to przypadek, działanie celowe, wymuszające na władzach klubu podpisanie nowego kontraktu jest kpiną, stwierdzeniem skrajnie niepoważnym.
Czy naprawdę chcecie kolejnej sagi ze sprowadzaniem bramkarza? Ja nie. Wolę Mario, który jest sprawdzony, sympatyczny i prezentuje odpowiedni poziom, predyspocujący go do gry w Wiśle.
Moderatorowi Markusowi radzę powtórne przeczytanie swojego postu, bo nie wierze że moderator może coś takiego spłodzić.
Mój post pewnie będzie usunięty, ot takie czasy ..