Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2010, 16:00
Markus napisał(a):Wyświetl post

Cały czas jestem też przeciwnikiem przedłużania kontraktu z Pawełkiem, który ewidentnie walczy o długoterminową umowę po to, aby znów mógł spokojnie i bezkarnie popelniać kardynalne błędy na skutek nonszalanckiego podchodzenia do obowiązków. Ostatnia runda pokazała to doskonale - gdy musiał zacząć mocno się starać i pracować, nagle jakoś potrafił się ich wystrzegać. Dla takich "kombinatorów" nie powinno być miejsca w Wiśle.

Pisanie o tym, że Pawełek walczy o długoterminową umowę po to aby mógł bezkarnie popełniać błędy jest skrajnie nie poważne. Ty podparłeś to jeszcze słowem "ewidentnie" .

Nie wiemy co tak naprawdę wpłynęło na tak dobrą dyspozycje Pawełka w minowej rundzie. Wydaję mi się, że kończący się kontrakt miał tu najmniejszy wpływ. Raczej skłaniałbym się ku temu, że duży wpływ na to miała postawa naszej obrony dzięki czemu Mariusz miał dużo więcej okazji to bycia bohaterem. Przy Głowackim i Marcelo Pawełek podejmował masę złych decyzji ponieważ starał się robi coś "ponad" tego co można było zrobi w danej sytuacji.

Dodatkowymi aspektami była zmiana trenera bramkarzy i przyjście Milana Jovanica.

Co do gościa z Izraela. Bądźmy poważni w Izraelu dysponują takimi peniędzmi że jeśli on jest naprawdę dobry to ściągną go jakieś inne kluby z Tel Avivu czy Beitar.
Nie sądzę że mamy jakiś skauting w Izarelu.
Wydaję mi się że to tylko prowokacja PS mają na celu wywołanie dyskusji o żydach, być może sprowokowanie SKWK tak aby póżniej ktoś mógł sobie napisać artykuł pod tytułem. "reprezentant Izraela nie zagra w Wisle z powdu antysemickiego nastawienia kibiców Wisły.

PS. Z tego co widzę z kłócić kibiców Wisły już im się udało.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.12.2010 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując