Wyświetl pojedynczy post
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2010, 14:10
Jednak odpiszę bo widzę, że rzeczywiście matura z czytania ze zrozumieniem nie spełnia swojej roli.
Wytłumacz mi w takim razie o wielce oświecony Gwieździsty jakie przesłanki kierowały Rosjanami do zrobienia zamachu. Bo w 39 na nas napadli bo 1795 uczestniczyli w rozbiorach?!?! Ogarnij się...
Gdzie napisałem, że Rosjanie to nasi przyjaciele? Co nas ograniczało przez ostatnie 21 lat (poza teorią układów i spisków)? Czym innym jest nie sprzyjanie Polsce a czym innym organizowanie zamachu na prezydenta państwa.
Nigdzie nie napisałem że Rosjanie są nam przyjaźni ale dla niektórych świat jest albo biały albo czarny. Jak nie są wrogami to są przyjaciółmi. Jak nie całkowita wina pilotów to zamach.... Napisałem, że nic mnie nie ogranicza bo tylko ode mnie zależy czy w życiu osiągnę sukces i czy będę szczęśliwy skoro macie inaczej to bardzo mi przykro i szczerze wam współczuję, że musicie żyć w tak okrutnym dla Was kraju. Może wyjedźcie....

Zgodzę się z Vincim co do przyczyn katastrofy tak to wygląda i podejrzewam że tak jest. Wszelkie teorie spiskowe są wyssane z palca i nie ma nawet krzty dowodu potwierdzającego je.
Ostatnio edytowane przez legol : 22.12.2010 o godz. 14:12.
Odpowiedz cytując