Motyl.tsw napisał(a):

Roznica jest zasadnicza
Chce zeby sukcesy przynosli nam nasi rodacy i zeby to ich promowal nasz klub w Europie
Poza tym komunikacja na boisku treningach i zzycie druzyny by sie poprawilo Popatrz na ME nie ma takich podzialow ze siedza osobno graja osobno chodza na "kosza" osobno
|
Chcieć to Ty możesz a rzeczywistość na to nie pozwala. Tak jak pisał Pablo84 większość Polskich graczy jest drewniana i w dodatku przepłacana.
Piszesz brak komunikacji

Piłkarze i trener dawno mówili że tego problemu nie ma a dla Naszych Polskich gwiazdek jest to nawet dobre bo przynajmniej się języka Angielskiego nauczą i jak wyjadą kiedyś w świat to nie będą mieli problemów. Kwestia chodzenia na kosza nie jest żadnym argumentem bo nigdy nie widziałem żeby polscy gracze walili na mecze koszykówki nie mówiąc już o tym że nie każdego musi ten sport interesować.
Ja jestem za każdym transferem który podniesie poziom zespołu i spowoduje że gra będzie się poprawiać. I nie interesuje mnie narodowość, kolor skóry czy nawet religia. Jeśli dany zawodnik spełnia pokładane w Nim nadzieje to dla mnie jest wystarczający argument aby grał dla Wisełki i żeby mu kibicować.