Pogrywam w zombie. Ja dotarłem do 25-26. nie pamiętam. Jak chcesz to możemy kiedyś pograć. Co do rad. Nie kupować broni na początku (sam nóż, pistolet wystarczy). 3-4 runda, otwierasz drzwi na górze- jak jest mistic box, to losujesz. Jeżeli nie, to otwierasz następne drzwi- kupujesz mp40 lub shotguna (najlepszy na psy, które pojawią się losowo (4-5-6 runda- warto zebrać się w kupie w kącie). Później docierasz na scene- uruchamiasz teleport (jak będzie ciężko tam uciekasz- pamiętaj aby poczekać na kumpli

), kupujesz napój wzmacniający. Szukasz mistic box (o ile wcześniej nie znalazłeś). Jak wylosujesz dobre bronie, zbierasz 5000 kasy. Jak uzbierasz używasz tp, wzmacniasz najlepszą Twoją broń. Bronisz się jak najdłużej

. Jeżeli chcesz możesz mi pomóc z moim ostatnim pucharkiem w CoD-Black Ops (akurat trzeba go zrobić w zombie

).
A jeszcze jedno. Jeżeli jeszcze nie znalazłeś mistic boxa, a masz już dużo kasy oraz końcówkę fali, to warto ostatnie zombie potraktować granatem. Jeden zombiak powinien stracić nogi i się czołgać (nie zabijaj go!!!). To da Ci czas na przeszukanie mapy (oczywiście mówię o mapie Kino Toten).