Najlepszy forumowicz: westersyl, kot, 7 kotów
Miss forum: Tiramisu, Masterlaq,
Innowierca: Ksereq
Żartowniś: Gigant, 7 Kotów
Najmądrzejsze posty: Kot, Mic, picasso
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): murray
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik, acapelo
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - nie boi się kontrowersyjnych opinii, często idzie pod prąd
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem + nieumiejętność napisania słowa przedszkole przez usera damian775,
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=38732
Najweselszy post: rozkminki z hasłem dla Łososiny
Najgłupszy post: gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem i gościa który dwa razy zrobił błąd w wyrazie przedszkole,
Najmądrzejszy post: westersyla o polityce marketingowej Basałaja + belfast o hasłach anty
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): pysio
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik
Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, pan premier - oboje mają odpowiedni dystans do wszystkiego
Najgorszy moderator (dlaczego?): Markus - kojarzy mi się z siedzącym za biurkiem urzędnikiem, nie ma w nim jakiegoś polotu, werwy
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa 2010, Bukmacherski, Nasi piłkarze, To i owo..,
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): później
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): WISŁAZWE za konkurs o Wiśle i M-M za temat o maolownaiu, twórcom strony historiawisly.pl - biblia każdego Wiślaka - dopiero teraz spostrzegłem jakie mam braki w wiadomościach historycznych o Wiśle
reszta poźniej