Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2010, 22:06
mic napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie takie rozumowanie to tylko i wylaczenie przejaw dzieciniady.
Mam nadzieje ze ten "fuck" bardzo Cie dotknal, bo wlasnie to takich jak Ty zostal skierowany i w calosci go popieram
odpowiedz sobie na pytanie: Czy piłkarze są dla kibiców czy kibice dla piłkarzy? Czy przychodzisz na stadion dla Pawełka czy Pawełek dla ciebie? Czy piłkarze istnieli by bez kibiców? Czy piłkarze płacą kibicom czy kibice piłkarzom?
Ja jako kibic widzę to tak: za ciężko zarobione pieniądze kupuję bilet, przychodzę na stadion, wymagam dobrej rozrywki. Żaden buc nie ma prawa wymachiwać mi palcem mówiąc tym samym pie_rdol się! Ja mam się pier_dolić? Po to płacę za bilet i jego kontrakt, żeby się pier_dolić? Miejmy trochę szacunku do nas samych. W normalnie zarządzanym klubie za takie zachowanie zawodnik by został zwolniony. W normalnym państwie nie znalazł by pracy w zawodzie. Niestety jest jak jest. Niektórym sra się na łeb a ci myślą, ze budyniem częstują. Smacznego.
Zresztą to nie kwestia tylko fucka. Chodzi także o jego grę. Kończy się chłopakowi kontrakt, spiał poślady, wziął się do roboty i myśli, że wystarczy na nowy kontrakt i nową dawkę bezwstydu. Teraz będzie chwila prawdy kto zarządza klubem i do czego dążymy.
Odpowiedz cytując