Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2010, 11:30
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Drozd to jest przeróbka. Chyba jesteś przewrażliwiony na punkcie miłościwie na miłującego

Oryginał:
Ufff dzięki za uszczypnięcie. Przewrażliwiony może nie, natomiast po Bronisławie Marii wszystkiego można się spodziewać i obawiałem się że nadmiernego szacunku dla starszych również .

Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
Drozd, ty to zawsze coś znajdziesz.

Najpierw wrzucasz niby Tupolewa w całości po katastrofie, twierdząc, że jednak wylądował cały i zdrowy, a teraz wyskakujesz z fotomontażem. I pewnie zarzucasz PO działania PR i obłudę ;-)
Tupolewa nie wrzuciłem ja tylko niemiecki Bild w pierwszej relacji ze Smoleńska. Może jak twierdzisz jest to Yak, a może nie, ciężko stwierdzić, bo dlaczego Bild robił zdjęcie yaka który wylądował na pasie "przez las", zwłaszcza ze wokół pasa lasu nie ma. Natomiast zdjęcie tak mnie wbiło w fotel ze potrzebowałem opinii kumatszych stąd tutaj się znalazło. Oryginał na którym Prezydent w pozycji na baczność gnie się w pasie podając rekę Jaruzelskiemu dowodzi że do cmoknięcia brakuje bardzo niewiele. Gdyby to zdjęcie zobaczył Japończyk miałby wątpliwości kto tu jest Prezydentem.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.12.2010 o godz. 11:51.
Hej Nasz TS !!