Wyświetl pojedynczy post
WisłaPANY!
Junior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2010, 21:48
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A co to takiego Hertha?Jak dla mnie to klub, w który ładuje sie kupę kasy a efekty średnie. Mariusz idealnie wpisuje się w filozofię takiego klubu. Tak w ogóle, dobry menago to i takiego Kieszka do Porto wciśnie,a co dopiero Pawełek i słabiutka Hertha?

Mariusz zagrał ok w tej rundzie, ale nie może to być jedyna miara wg której podejmuje się decyzję o jego podpisaniu. Pamiętajmy o babolachPoza tym nie może być tak,że jesteśmy zakładnikami jednej opcji. Albo Mariusz albo nikt,znaczy Milan.
Sympatycznie by to nie wyglądało.
Dla mnie zaskoczeniem jest to, że Mario ma w ogóle jakieś oferty z zagranicy.. ok, gdyby np. byłby to jakiś katarski czy cypryjski klub, ale że oferta z Niemiec? ( jasne rozegrał rundę życia, ale to nie zmienia faktu, że niektóre jego popisowe interwencje [czyt. babole ] będziemy pamiętali latami.. - może ludzie odpowiadający za transfery w Herthcie nie widzieli jego gry w poprzednich sezonach ? )
Fakt, Hertha Berlin nie należy do najsilniejszych niemieckich klubów.. (obecnie znajduje się na drugim miejscu w tabeli w 2. Bundeslidze. )
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.

"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki.

"Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze !

TYLKO WISŁA !
Odpowiedz cytując