Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2010, 17:24
Cytat:
PS1. Porównanie Bragi do Polonii Bytom świadczy o tym, że nie znasz się za bardzo na piłce,
PS3. Nie wiem ile wiosen już za Tobą, ale czytając teksty typu "Lech+Amika" wychodzi na to, że jesteś zgryźliwym tetrykiem coś koło 80.
Z ta Polonia to byla ironia ktora odnosila sie do wypowiedzi Twojego kolegi. Wy oczywiscie uwazacie ze Lech sie nie zepnie na Brage na 100% bo jest taki zajebisty. Wiec powiedzialem tak oczywiscie, potraktuja Brage jak Polonie Bytom i ich oleja.
A to Lech to nie jest Lech+ Amica? To juz nie wiem, bylo to polaczenie czy nie? Moze jakas kolejna teoria z Waszej storny i robienie prania mozgu "przeciwnikom" Lechoamici?

Jeszcze raz powiem, tak oczywiscie oleja Brage. Tak bo to sredni rywal, to tylko 1/16 LE, bo to tylko zespol z Portugalii ktory gral w LM gdzie udalo im sie ograc Arsenal. Wmawiajcie sobie i nam te mile teorie, fajnie sie to czyta. Tak podejda do meczu 1/16 LE ze Sportingiem Braga tak jak do meczu z Polonia Bytom w ekstraklasie. Niech do Was dotrze to ze oni sie na kazdy mecz pucharowy musza spinac na 100% zeby cos zaprezentowac, a to ze w niektorych meczach im nie wychodzi to normalne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując