Cytat:
Co poradzicie na skuteczność i przeciętną kondycję?
Chodzi mi o to, że dałbym na maksa taktykę, aerobik i siłę, ale potem 50-60% kondycji tuż przed meczem.
|
Z tego co pamietam to niezalecane jest ustawiaie treningow na maksa. Lepiej rozlozyc ten trening na inne partie. Inaczej jak im dasz aerobik i sile i do tego dojda mecze to sie jedynie zajada.
Cytat:
|
EDIT: Coś chyba z tym rankingiem jest nie tak. Lech doszedł do półfinału, ja do drugiej rundy eliminacjynej, a Ekstraklasa w prestiżu spadła o 31 pozycji i jest na 52.
|
Ranking jest aktualizowany sezon wstecz. 2 razy juz zaczynalem rozgrywke i tez w 1 seoznie spadali mi z 31 na 52 miejsce wiec za rok mozesz sie spodziewac sporego skoku- ale z tego co zauwazylem to ten ranking rozgrywek jest porownywalny z rankingiem wspolczynnikow krajowych
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.