|
Jaroo1
Miotasz się jak ranny jeleń i tworzysz sobie bajki wkręcając się niepotrzebnie we własną spiralę nienawiści. Studio napisał, że Braga to średni rywal. Popatrz sobie na zespoły grające w 1/16. Są zespoły teoretycznie silniejsze i teoretycznie słabsze (przy czym punktem odniesienia NIE JEST tu Lech żeby nie było), tak po prostu. Może inaczej bo zaraz sobie coś źle zinterpretujesz - są zespoły o większym potencjale piłkarskim i mniejszym. Braga na tle załóżmy takiego Liverpoolu, MC, Ajaxu, Villarreal jest zespołem o mniejszym potencjale. Co rzadko się zdarza w europejskich pucharach kolejny przeciwnik Lecha ma budżet mniejszy niż polska drużyna o 5 milionów euro (Lech 11, Braga 6). Nie powiesz mi że Braga nie jest średniakiem. Oczywiście nie można ich lekceważyć i należy podejść do tego dwumeczu z pełną koncentracją i szacunkiem, ale też nie można przed meczem mieć pełnych gaci. Biorąc pod uwagę wybiórcze traktowanie meczów przez piłkarzy Lecha w rundzie jesiennej i eksplozje zaangażowania oraz wspinanie się na piłkarskie wyżyny umiejętności z potentatami (czyt. drużyny o bardzo dużym potencjale piłkarskim) nie bezpodstawne są obawy Studia o ten dwumecz.
PS1. Porównanie Bragi do Polonii Bytom świadczy o tym, że nie znasz się za bardzo na piłce,
PS3. Nie wiem ile wiosen już za Tobą, ale czytając teksty typu "Lech+Amika" wychodzi na to, że jesteś zgryźliwym tetrykiem coś koło 80.
PS2. @022 - Gratuluje wiedzy geograficznej dotyczącej miast w Europie do 200 tys mieszkańców.
PS3. @ToTylkoJa - 100% kibiców Lecha nie wie gdzie leży Polska - Usatysfakcjonowałem Pana?Już? Lepiej?
Ostatnio edytowane przez DDP : 19.12.2010 o godz. 13:27.
|