Cytat:
Ale co mnie obchodzi co w Portugalii mysla? Nie chodzi o to za kogo sie uwazamy ale jakich mamy pilkarzy i jak maja nasrane w baniach, wystarczylo ogladac ostatni mecz aby sie o tym przekonac, chyba na tyle rozumny jestes aby zobaczyc ze pilkarze inaczej sie spinaja na druzyny pokroju Salzburga, Sparty Praga czy Bragi niz pokroju Man City czy Juve.
|
"kolego" swirujesz pawiana. Wymysliles sobie teze pod gre Lecha w pucharach i teraz jej na sile chcesz bronic. A ja moge wysunac druga teze. A mowi ona ze pinaja sie na kazdy mecz pucharowy na 100% a lige olewaja. Tylko ze z Azerami i Sparta grali zle bo byli zle przygotowani (padali juz w 60 czy 70 minucie meczu). Ponziej z Dnipro juz to wygladalo lepiej i wymeczyli ten awans no a od fazy grupowej juz mogli grac caly mecz na pelnym zaangazowaniu bo kondycja byla lepsza. Ostatni mecz mogli zagrac gorzej bo juz mysleli o wakacjach.
I co, dobra teza? Chyba nie jest jakas wydumana? Nie wmawiaj nikomu ze pilkarze Lecha maja sie za Bog wie kogo. Na mecz kazdy w pucharach sie spinaja i stad te wyniki. Ze Sportingiem tez beda grali na 200% no ale jak chcesz to mozesz sie oszukiwac ze to sredni rywal, ze ciezko sie na takiego zmotywowac, ze 50% (tutaj nie sprecyzowales ale mysle ze chodzi o kibicow) nie wie ze taki klub istnieje. Kurde chlopie wielki Lech bedzie mial w dupie Brage bo oni to sa z Polski i 2 razy wyszli z grupy LE ... A co tam ze Portugali, ze Braga, ze grali w lidze mistrzow... przeciez to przy osiagnieciach Lecha i wyeliminowaniu Juventusu ktory mial na LE wyjebane znaczy niewiele
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.