Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2010, 09:56
Cytat:
Ale co mnie obchodzi co w Portugalii mysla? Nie chodzi o to za kogo sie uwazamy ale jakich mamy pilkarzy i jak maja nasrane w baniach, wystarczylo ogladac ostatni mecz aby sie o tym przekonac, chyba na tyle rozumny jestes aby zobaczyc ze pilkarze inaczej sie spinaja na druzyny pokroju Salzburga, Sparty Praga czy Bragi niz pokroju Man City czy Juve.
"kolego" swirujesz pawiana. Wymysliles sobie teze pod gre Lecha w pucharach i teraz jej na sile chcesz bronic. A ja moge wysunac druga teze. A mowi ona ze pinaja sie na kazdy mecz pucharowy na 100% a lige olewaja. Tylko ze z Azerami i Sparta grali zle bo byli zle przygotowani (padali juz w 60 czy 70 minucie meczu). Ponziej z Dnipro juz to wygladalo lepiej i wymeczyli ten awans no a od fazy grupowej juz mogli grac caly mecz na pelnym zaangazowaniu bo kondycja byla lepsza. Ostatni mecz mogli zagrac gorzej bo juz mysleli o wakacjach.
I co, dobra teza? Chyba nie jest jakas wydumana? Nie wmawiaj nikomu ze pilkarze Lecha maja sie za Bog wie kogo. Na mecz kazdy w pucharach sie spinaja i stad te wyniki. Ze Sportingiem tez beda grali na 200% no ale jak chcesz to mozesz sie oszukiwac ze to sredni rywal, ze ciezko sie na takiego zmotywowac, ze 50% (tutaj nie sprecyzowales ale mysle ze chodzi o kibicow) nie wie ze taki klub istnieje. Kurde chlopie wielki Lech bedzie mial w dupie Brage bo oni to sa z Polski i 2 razy wyszli z grupy LE ... A co tam ze Portugali, ze Braga, ze grali w lidze mistrzow... przeciez to przy osiagnieciach Lecha i wyeliminowaniu Juventusu ktory mial na LE wyjebane znaczy niewiele
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując