Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2010, 23:48
Oficjalne loże masońskie to tylko wierzchołek góry lodowej. Oni nie mają pojęcia kto stoi nad nimi i jakie plany realizuje są tylko szeregowymi pionkami w całej zagrywce. Jedno trzeba im przyznać od ponad 200 lat konsekwentnie, małymi kroczkami wcielają swoje plany na świecie i uda im się je zrealizować co nie pozostawia wątpliwości. Masoneria to tylko pewien odłam ludzi zebranych w grupie uważających się za Grupę Trzymającą Władzę. Zaczynając od rodziny Rockefelerów, Bushów kończąc na królowej brytyjskiej. Ale to są tylko przypuszczenia bo nie ma na to niezbitych dowodów a jedynie silne poszlaki.
Walka z Kościołem Katolickim czy uderzanie w rodziny, człowiek jako przedmiot w systemie a nie podmiot, pieniądze zamiast miłości. Nikt nie jest ślepy to wszystko dzieje się na naszych oczach.
Walczą z Kościołem Katolickim i rodziną bo wiedzą, że to ostatni bastion, który pod naporem coraz bardziej ustępuje pola dla Nowego Porządku Świata. Oni mają swoich ludzi wszędzie od najwyższego szczebla po parlamenty, banki itp.
Był w USA taki człowiek, który powiedział prawdę zginął jeszcze szybciej (JFK i jego słynne przemówienie tak przemilczane).
Jedno jest pewne to oni nami rządzą a my nie mamy nic do gadania bo jak zaczniemy ujadać to nas sprowadzą na właściwą drogę.
Ostatnio edytowane przez harimata : 17.12.2010 o godz. 23:57.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując