Wyświetl pojedynczy post
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2010, 12:32
carpenter napisał(a):Wyświetl post
No to podaj może jeszcze definicję co jest dla ciebie teorią spiskową, a co nie. Bo granica jest bardzo cienka. Z tekstu, że cię te teorie śmieszą, wnioskuję, po prostu, że odrzucasz coś czego sam nie jesteś w stanie pojąć, ośmieszasz to, bo głupio ci jest przyznać, że ktoś jest mądrzejszy. Czemu teorię o zamachu odrzucasz automatycznie? Bo ruscy, nie mieli powodu, możliwości czy okazji?

Myślisz że gra była by dla nich warta świeczki? dokonali by zamachu, nie zważając jaki konflikt by to wywołało? tylko dlatego że ostro się wypowiadał? nie jestem jedynie w stanie pojąć debili którzy rzucają teorie bez pokrycia w tak ważnej i drażliwej sprawie. To nie jest sprawa katastrofy beż załogowego samolotu, tam zginęła para prezydencka, ostatni prezydent na uchodźstwie i rodziny ofiar katyńskich, a niektórzy sobie chyba nie zdają z tego sprawy...

Nie odrzucałbym teorii o zamachu gdyby była chociaż jedna wiarygodna ku temu przesłanka. Uważam że nie wszystko jest jasne, bo gość co robi filmik zaraz po katastrofie umiera po wrzuceniu go na neta, ale to nie świadczyć o zamachu przecież.. tylko np o rażących niedopełnieniach ze strony rosyjskich kontrolerów, których się na pewno dopuścili.

carpenter napisał(a):Wyświetl post
Jest i AS - czekałem, aż się włączysz w szczekaniu. Idiota max dalej bazuje na danych podanych na talerzu przez ruskich. Podejrzewam,że gdyby w stenogramie padło to sakramentalne "ląduj dziadu", to uznał byś to za kluczowy argument. Tyle dyskusji z matolstwem spod znaku PO. Wiedziałem, że nie przetłumaczysz. Ale co tam, przynajmniej śmiesznie jest

a tu to się faktycznie popisałeś inteligencją i elokwencją, faktycznie temat do śmiechu że aż boki zrywać. A o komplekach a propos przynależności do partii masz inny temat

mógłbym zarzucić więcej przykładów, ale nie bede tracił na to czasu. Dałem cały cytat żebyś mi zarzucał wyciągania słów z kontekstu. Myślę że powinieneś sobie zrobić przerwe od monitora. Uprzedzę cię jeszcze i od razu napiszę że nie jestem PO-wcem.
Powód: "dyskusja z matolstwem"
Ostatnio edytowane przez Lewy'88 : 17.12.2010 o godz. 12:42.
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując