Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2010, 23:44
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Drozd, nie wiem czy widziałeś zdjęcia i filmy z największych katastrof lotniczych, ale tam z ciał zostawała też miazga. Jak to mówią nie było co zbierać. Po katastrofie w Lesie Kabackim sępy, które rzuciły się do szukania "skarbów" znalazły tylko flaki na drzewach. Z tego co pamiętam połowa tych ciał nie została zidentyfikowana, a żadne z nich nie było w jednym kawałku.

Widziałem w pierwszych dniach po katastrofie te amatorskie zdjęcia ze Smoleńska i widać tam było pojedyncze członki ciał (ręce, nogi), więc żaden wybuch nie był potrzebny do takiej masakry.
To w lesie kabackim samolot też lądował? Czy spadł z wysokości kilkuset metrów? Nie porównuj może sytuacji NIEPORÓWNYWALNYCH. Ja coś pisałem o bombie? Fakty są takie ( na teraz) ze samolot nie wbił sie w ziemię w jednym miejscu bo nie ma dziury w ziemi jest za to skoszone kilkaset metrów lasku brzozowego. Czyli samolot ślizgał sie po ziemi aż sie nie zatrzymał. Myślisz ze robił to w kawałkach? Coś mi się nie wydaje, bo skoro jedna brzózka urywa skrzydło to samolot w tysiącach części takiej powierzchni nie "wykarczuje".
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując