Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2010, 21:52
Lewy'88 napisał(a):Wyświetl post
a pisze tu ktoś o zapominaniu o tym mnie też śmieszą teorie spiskowe. Ty jak widzę myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy. Jak dla mnie temat do kasacji, bo to zbyt poważna tragedia żeby to komentować na forum i jeszcze kłócić się jak dzieci..

Pozdro
Co znaczy "teorie spiskowe"? Bo dla mnie teoria ze samolot odwrócił się do góry kołami jest spiskowa. Czyli nie poparta żadnymi dowodami, obliczeniami, czymkolwiek. Mimo to dla takich jak kolega jest oficjalna, a spiskowe są wszystkie inne. Dlaczego samolot i pasażerowie są w drobniutkich kawałkach? Przecież siedzieli zapięci pasami w fotelach jak przy każdym lądowaniu. Gdzie są solidne lotnicze fotele? Skoro nie ma kadłuba. Rozpłynęły się? Gdzie jest kokpit? Dlaczego nie było wybuchu paliwa? Zapas był na powrót do Polski. Nie wiem co tu może kogoś śmieszyć?

"Pozjadałeś rozumy", bo próbuje używać mózgu? "Zbyt poważna tragedia żeby to komentować" ? To co na forum to tylko o duperelach? "Kłócić się jak dzieci"? Przedstaw jakieś argumenty to nie będzie dziecięcej kłótni. Istotą jest poznanie PRAWDY OBIEKTYWNEJ. To zadecyduje o przyszłości Polski. Bo na kłamstwie już raz budowano przyjaźń Polski Radziecką, a za prawdę do paki. Taka sytuacja nie może się powtórzyć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując