RAF napisał(a):

|
Wszystkim osobom rozplywajacym sie nad Lechem Poznan chce powiedziec ze ten klub byl bardzo blisko odpadniecia z pucharow. Wygral po karnych z mistrzem Azerbejzdzanu. Wiec mozna mowic o genialnej polityce, medialnosci, i pomysle w budowaniu klubu ale fakt jest taki ze gdyby Kototowski nie wybronil "11" to dzisiejsze ochy i achy nie mialyby miejsca.
|
JAKBY, GDYBY babcia miala wasy to by byla dziadkiem.Smieszy mnie takie nieobiektywne podejscie do tematu.Ja rozumiem, ze milosc do Wisly jest wielka i moze zaslepiac

, ale starajmy sie byc choc troche obiektywni.JAKBY, GDYBY Nikola nie trafil po mega fartownym rykoszecie w ostatniej minucie TOBY, GDYBY itd itp
p.s. fakt jest taki,,ze nie jakby, gdyby tylko taki, ze Lech dalej gra, jutro ma losowanie i dalej moga sie emocjonowac gra w LE, gdzie nam do tego daleko i nikt sie tu nie rozplywa nad nimi, ale wynik idzie w swiat i zagrali naprawde dobre zawody w grupie a proba umniejszania na sile ich 5 minut jest wynikiem nie wiem czego, bo mam nadzieje, ze nie "kompleksu Lecha" pozdrawiam