Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2010, 17:27
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Jest i AS - czekałem, aż się włączysz w szczekaniu. Idiota max dalej bazuje na danych podanych na talerzu przez ruskich. Podejrzewam,że gdyby w stenogramie padło to sakramentalne "ląduj dziadu", to uznał byś to za kluczowy argument. Tyle dyskusji z matolstwem spod znaku PO. Wiedziałem, że nie przetłumaczysz. Ale co tam, przynajmniej śmiesznie jest

Rozumiem ze Ty tez jestes fanem teorii spiskowej. Mam do Ciebie pare pytan, moze Twoje odpowiedzi mnie przekonaja i tez zaczne wierzyc w "cuda" o zamachu.

1) Znamy stenogramy z kabiny pilotow; wiemy ze lot przebiegal normalnie, maszyna pracowala. Piloci rozmawiali normalnie, nie bylo nerwowosci. Dlaczego polscy piloci zlamali wszystkie mozliwe reguly bezpiecznego latania i ladowali w mleku? Nie mow mi proszeo ze Rosjanie zle podawali sciezke podejscia bo kpt. Protasiuk nie mial prawa wogole podchodzic do tego ladowania; malo tego wg. Klicha i innych ekspertow ten samolot wogole nie powinien wyleciec z Warszawy. Czemu ladowali?

2) Gen. Blasik. Przeciez tez czlowiek jako odpowiedzialny dowodca po wejsciu do kabiny i zobaczywszy ze pilosci lamia wszystkie reguly latania powienien wydac rozkaz aby II pilot przejal stery. Powinien wstrzasnac Protasiukiem i odebrac mu dowodzenie nam maszyna. Powinien byc pierwszym ktory nie wyrazi zgody na ladowanie w takich warunkach..... a on im czytal instrukcje obslugi ladowania!!

3) Co wogole gen. Blasik robil w kabinie?

4) O co chodzilo ze zdaniem: "Prezydent jeszcze nie podjal decyzji...."

5) Naprawde myslisz ze doswiadczenia gruzinskie i to co sie pozniej stalo (BEZCZELNE I SKANDALICZNE NAJEZDZANIE NA PILOTA PRZEZ GOSIEWSKIEGO I PREZYDENTA) nie zostawilo na drugim pilocie owczesnego lotu zadnego sladu?

6) Gdybys byl na miejscu Rosjan naprawde zamknalbys lotnisko Kaczynskiemu przed nosem (znajac wszystkie aspekty polityczne)?

Oczekuje od Ciebie odpowiedzi na te pytania; skoro potrafisz powiedziec do innego Forumowicza ze on szczeka wiec wykaz sie i opowiedz na te 6 pytan.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując