Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2010, 20:14
Jak widać JOVA niektóre linijki zdołały umknąć, zbyt dużo po prostu tego na raz

Cytat:
Dawidowski i Garguła odnieśli bardzo poważne kontuzje, a Łobodziński, Ćwielong i Matusiak nie byli podstawowymi zawodnikami w zespołach walczących o tytuł. To były inne sytuacje.
Sądzę, że Jodłowiec w swojej aktualnej formie poradziłby sobie w Wiśle nie dlatego, że tak wysoko cenię jego umiejętności. Po prostu uważam, że nasza obrona jest aż tak słaba.
Nie o to mi chodziło.Wymienieni przeze mnie zawodnicy przychodzili własnie jako piłkarze mający wzmocnić drużynę i mieć pierwszy plac. A to jak sie stało to co innego. Jodłowiec w aktualnej formie poradziłby sobie bo mamy obronę, czyli rozumiem należało go kupić...tego lata? Nie sadze by był do wyciągnięcia za małe pieniadze jak sugerujesz tutaj :
Cytat:
to są piłkarze, których można było pozyskać za niewielkie pieniądze.
No chyba że wiedziales o tym w 2006 roku jak przechodził do Groclinu. U Nas wtedy mógłby grać conajwyżej w rezerwach.
Przypomne że kilka lat wstecz, czyli w momencie w ktorym powinniśmy/mogliśmy pozyskac wymeinionych przez Ciebie piłkarzy przezywalismy tzw. kryzys po kominach płacowych.

DObra tyle nie mam siły, punkt widzenia punkt siedzenia kazdy ma swoj.

E :

Cytat:
Skoro Lech pozyskując różnych piłkarzy pozyskał również Polaków (Lewandowski czy Peszko) a następnie między innymi ich świetnej grze w poprzednich sezonach czy też tym, awansował do LE i 2 razy wyszedł z grupy znaczy to że gdybyśmy My poszli tą drogą (pozyskiwali nie tylko stranierich ale również Polaków) mielibyśmy szansę mieć podobne sukcesy w Europie co Lech. Jak na razie Lech odnosi sukces bo ma piłkarzy zagranicznych i z Polski. Na samych stranierich albo Polakach sukcesu nie zrobił.

Podsumowując - Lech zrobił sukces w pucharach na mieszance Polaków i cudzoziemców (nie odpuszczał naszych lokalnych "gwiazdek") to jest fakt!
Czyli zapominamy że w przeciagu ostatnich lat, to my mieliśmy najwięcej MP i byliśmy najlepszą drużyną? Jakby Skorża nie s.......ił przygotowań było by inaczej, zauważ, ze w okresie początkowym tj. lipiec sierpień zarówno Wisła jak i Lech grały mega pytę !!!
Ogryzek ile razy rozmawiałes z trenerem, byłeś na treningu, że tak słabo oceniasz Jovanica badz Kurto sugerując Sandomierskiego.
Ja odnoszę wrażenie że jak nie zrobimy sukcesu w pucharach to wszyscy wrzucają focha. Było mówione o DŁUGOFALOWEJ POLITYCE KLUBU, jesteście w stanie poczekać i dać jej szansę czy nie?

A co do Sobiecha. Owszem może zrobic karierę, moze ale nie musi. 1 mln to dla Nas za duzo jak za Polaka.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.12.2010 o godz. 20:25.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując