Wyświetl pojedynczy post
max TS
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2010, 17:54
yarow napisał(a):Wyświetl post

Taka Katastrofa (przypomnij sobie jakie osoby siedziały w środku Tupolewa) była tylko jedna.
Pozostałe, pomimo żalu, że ginęli inni ludzie oraz współczucia ich rodzinom - w ogóle mnie nie interesują (chyba, że analogie mogą być pomocne w związku z Katastrofą Smoleńską).
Każda katastrofa była jedyna w swoim rodzaju. CASA jak się rozbiła tez była wyjątkowa bo zginał "kwiat" polskiego lotnictwa. Również wyjątkowa była katastrofa na jeziorem Bodeńskim gdzie zderzyły się dwa samoloty, w tym TU154, w którym leciały same dzieci. W 2004 roku w katastrofie lotniczej zginął prezydent Macedonii... Itp., itd... Chodzi mi o to, że fakt, iż w katastrofie smolenskiej zginał prezydent nie powinno mieć żadnego wpływu na śledztwo. Samolot się rozbij i trzeba zbadać dlaczego. Niestety jest wiele osób (głownie z PiS) które nie dopuszczają do siebie myśli ze samolot mógł ot tak się rozbić. Ta katastrofę Musiało spowodować "coś,ktoś" (Putin, Tusk czy Bóg wie kto jeszcze)...
Najdłuższe śledztwo w historii lotnictwa trwało ponad 10 lat. Tak wiec według mnie spokojnie trzeba czekać na efekty prac śledczych a nie podniecać się takimi gniotami jak ten holenderski filmik.
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
Odpowiedz cytując