Wyświetl pojedynczy post
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2010, 17:32
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Według mnie strona nie spełnia swojej funkcji, czyli tak jak pisałem w porównaniu z innymi zagranicznymi w stronami strona jest za mało komercyjna. W skrócie większość stron chociażby nawet ta Lecha która jest marna, posiada taką przed stronę, która pyta nas czego chcemy. W skrócie : Info o biletach, sklep, TV danego klubu, wejscie na stronę głowna(aktulanosic)
To się splash nazywa i strona Wisły ma coś takiego uruchamiane przy okazji różnych ciekawszych inicjatyw. Np. filmiki zapraszające na mecz i z piłkarzami były prezentowane w tej formie.

Cytat:
Ta strona ma już naprawdę swoje lata, ostatnio została zmieniona tylko grafika i tabelki zostały inaczej rozmieszczone. Robota na pół godziny bo ile czasu zajmie podomienie grafiki ?
Z tego co pamiętam wcześniejsza wersja była we flashu...

Cytat:
Komuś kto podoba się nasza stroną, zapraszam do wyszkiwarki google i pooglądania sobie stron oficjalnych klubów z prawdziwego zdarzenia.
A do czego chcesz porównywać? Są przecież różne standardy tworzenia stron. Porównujemy np. do oficjalnej Manchestery City czy do oficjalnej OM albo Borussii Dortmund? Każda jest kompletnie inna i ma zupełnie inne funkcje. Każda strona może być lepsza ale nie widzę powodów żeby aż tak zaciekle atakować naszą.

Cytat:
Pisałem już o tym, że strona sprzedaje telewizory zamiast biletów ... jesteśmy w tym elemencie ewenementem na skale światową bo na żadnej innej zagranicznej stronie się z takim czymś nie spotkałem
To nie odwiedzasz innych stron na to wychodzi. OM.net zaczyna się od reklamy bukmachera. A swoją drogą - czemu tak Cie drażni, że klub zarabia na reklamie?
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując