westersyl napisał(a):

Cieszę się że ktoś się ze mną zagadza.
Według mnie strona nie spełnia swojej funkcji, czyli tak jak pisałem w porównaniu z innymi zagranicznymi w stronami strona jest za mało komercyjna. W skrócie większość stron chociażby nawet ta Lecha która jest marna, posiada taką przed stronę, która pyta nas czego chcemy. W skrócie : Info o biletach, sklep, TV danego klubu, wejscie na stronę głowna(aktulanosic)
Według mnie też takie coś powinno być.
Od strony graficznej - Totalne dno, ta animacja jest nie potrzebna bo całe logo jest do dupy, nie trzeba nawet robić zbliżenia aby dostrzec pixele, ogołolnie cała kolorystyka jest komedią.
Dodam, że tabelki są źle porobione, za duże, złe szerokości długości.
Wstydzę się za tą stronę i nic mojego zdania nie zmieni.
Ogólnie cały system marketingowy jest w dupie.
|
Wchodze na strone Barcelony, wchodze na strone Realu i nie widze tych ochów achów, mi sie nasza strona podoba znacznie bardziej od tych dwoch wyżej wymienionych pod względem graficznym. Od strony Legii również, choc fakt podoba mi sie ze na Legii dbaja o promocje stadionu, dystrybucje biletów, ale z tego co wiadomo na wiosne ma być wprowadzona sprzedaz internetowa biletów i ja nie mam wątpliwosci że wtedy sie bardzo dużo w tejże kwestii u nas zmieni