Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2010, 16:34
Ciężko znaleźć mi inne określenie osoby, która mocno narzeka na naszą stronę klubową niż zrzęda. Można mieć niewielkie zastrzeżenia co do jej wyglądu, w końcu o gustach się nie dyskutuje. Ale trzeba uczciwie przyznać, że jest nowoczesna, przejrzysta i czytelna. Nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być lepiej, ale jeśli wszystko w klubie byłoby na poziomie strony www, od kilu lat gralibyśmy w LM

A co do muzeum to na prawdę można z tego zrobić mega atrakcję turystyczną. Pewnie aż tak wielu turystów zagranicznych nie uda się ściągnąć, jeśli nie będziemy się reklamować w europie dobrymi występami w LE lub LM. Wierzę jednak, że bardzo dużo wycieczek krajowych będzie zainteresowanych zwiedzaniem muzeum ponad stuletniego klubu z Krakowa. Jestem właśnie po wizycie na stadionie i w muzeum arsenalu. Muszę przyznać, że zrobiło to na mnie duże wrażenie.

Zbudowane muzeum będzie służyło klubowi i miastu przez kilkadziesiąt lat. Na pewno nikt tego nie będzie przebudowywał zbyt szybko. Mam zatem ogromną nadzieję, że ta inwestycja zostanie przeprowadzona od początku (projekt) do końca (wykonanie szczegółów) PROFESJONALNIE. Basałaj musi zdawać sobie sprawę, że może to być w kolejnych latach kilkunastoprocentowy zastrzyk do kasy klubowej, nie można zwalać winy i obowiązków na miasto Kraków. Trzeba zakasać rękawy i zrobić wszystko, żeby zbudować NAJLEPSZE muzeum klubowe w Polsce. Nie wiem czy poruszano tak dokładnie tę kwestię podczas spotkań ostatnich z prezesem, ale może SKWK też mogłoby jakieś uwagi i pomysły wnieść do tego projektu...
Odpowiedz cytując