a ja widze na stronie i galerie z budowy i wywiady i koszulki i fb i odnosniki do tego co mnie interesuje. prezes bylby glupi gdyby wydal kase na sprzedarz online jak nie wiadomo jak bedzie ze stdiononem dokladnie, zapewne bedzie sprzedarz online i kolejne fajne inicjatywty. powatarzam jak ktos mowi ze nic sie nie dzieje to nie jest obiektywny bo wymienilem kilka elementow ktore sie pojawily odkad jest prezes, mozna wymieniac dalej jak chocby realne zainteresowanie klubu stadionem bo przedtem jeden radny i paru forumowiczow to robilo. pojawia sie polityka historyczna, bedzie muzeum, beda kolejne inicjatywy, caly plan przygotowany sciagania ludzi na stadion
prawda jest taka ze idzie wszystrko w dobrym kierunku. i nikt kto patrzy obiektywnie nie moze powiedziec ze przed Basałajem bylo gorzej albo ze nic nie robi.
kwestia wizualna strony? mi sie super podoba ale to kwestia gustu i prosze nie ferowac wyrokow za wszystkich bo wchodzilem na kilkanascie stron z ciekawosci roznych klubow i porcz pokazanej valenci (na ktorej stronie sa jeszcze 3 reklamy tylko ze nie dzialaja co jest niezlym obciachem) to wiekszosc klubow ma wedlog mnie gorzej zrobiona strone...
wiec panowie malkontenci napiszcie do adminow of ze to i tamto jest zle moze zmienia. choc wtedy jak zmienia ze wam sie bedzie podobalo to sie znajda inni malkontenci ktorzy powiedza ze teraz zupelnie bez sensu.