Buno będzie dobry. pamiętam pierwsze mecze Marcelo, nie wyobrażałem sobie że moze zastąpic Clebera...
Co do Sernasa i jaki to jest super(sam go lubię) to przypomnijcie sobie ochy i achy nad takim zawodnikiem jak Krzysztof Chrapek, miał być drugim Lewym. Kosztował dość dużo, a 80% forum płakało że nie wybrał Wisły.
a co do scoutingu, to naszym scoutem powinien zostać Jacek Grembocki, wszak to on o Mierzeju mówił "Panie, 2 lata i to jest reprezentacja" i jak widać, Jacek miał racje.
Jeśli będziemy wygrywać, to nie musimy nikogo kupować, no ale rozumiem Was, święta sie zbliżają więc czekacie na prezenty.
Cytat:
|
]Masz racje tylko chciałem ci napisać że w Polsce jest więcej talentów niż w całych Bałkanch i to od C klasy do Pierwszej ligi!!! Oglądam czasem A klasowe spotkania i widać chłopców którzy mają po 14 -15 lat że mają talenty i to ogromne!!!Kiedyś spuszczali się na kanale OSI że KIełbowicz gra piłke na głowe super fantastycznie jaka podkrencona tyle że stojąca takich synków co umieją podać taka piłke jest masa.Problem tkwi w tym że taki małolat już ma anty menagera
|
Ehh..W A-klasie, B czy C, czy tez klasie O dopuszczalny wiek to bodajże skonczone 16 lat, wiec ja nie wiem gdzie Ty widziałeś te czternastki.
Może i w Polsce jest więcej talentów, normalnie jest u Nas np. 10 razy wiecej ludzi niż w Chorwacji, ale to nie tylko telent sie liczy. Liczy się chęc do pracy.Trzeba chcieć trenować zamiast pić i lansować się etc.