Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2010, 14:10
Cytat:
a ja pamietam juz jakis czas temu co prawda ale jednak ranking oficjalnych stron klubowych i przez ukochana nasza gazete wyborcza zostala nasza uznana za najlepsza a chyba daleko sa od stronniczosci na naszą strone.
Zdania nie zmienię na temat tej strony. Jest słabiutka i nie spełnia swojej funkcji. Mam chociaż skromną nadzieję że ktoś te logo facebooka umieści w jakimś widocznym miejscu aby mogli łatwiej dotrzeć do kibiców.
Co do strony Legii, na pewno nie jest idealna, ale tabelki są ładnie rozmieszczone widać że nie marnują miejsca. U nas przez fatalne tabelki tracimy sporo miejsca, nie wspominam już o OGROMNEJ reklamie TV na środku strony.
Podoba mi się też ze promują stadion, przydałby się taki motyw, umieściłbym nawet już zdjęcie stadionu w logu. Po to aby go promować.

Cytat:
co wiecej pomysly jak np doping Clebera albo wR22acamy podobaja mi sie a tego nie bylo od wielu lat.. pan malkontent powie że to mało albo że byle jakie a ja powiem że od czego trzeba zaczac bo przedtem tego nie bylo i bylo gorzej.
Nie przyczepiam się do tego, mi się to naprawdę podoba lecz nie podoba mi się że działa to na zasadzie tego że klub płaci za te filmiki agencji reklamowej. Tak się nie buduje struktury marketingowej bądźmy poważni. Chciałbym aby klub posiadał własną kamerę i były montowane takie filmiki przez klub, a nie agencję.

Cytat:
oczywiście malkontenci zawsze beda mogli sie przyczepic...
Jeśli myślisz że wypisuje te wszystkie rzeczy bo chcę sobie ponarzekać to jesteś w grubym błędzie. Chcę aby było lepiej i zwracam uwage na to że strona mocno kuluję. Jedyną rzeczą którą mogę wyróżnić jest sklep internetowy. Podoba mi się, staranna dobra robota. Kwestie jest tego że to nie jest dobrze rozmieszczone na stronie bo to powinno być tak zrobione że pierwsze co przyciągnie uwaga kibica to właśnie bilety i sklep. Ile razy bedąc na oficialce klikacie na sklep ? Pewnie bardzo rzadko, dlatego że to musi czymś przyciągać cały czas, dla przykładu jak to zobaczyłem na innych stronach: Jakieś mikołaje, choinki i napis wejdź na sklep. Wiekszosc nas jest wzrokowcami jak ktoś zobaczy coś nowego to tam wejdzie. A jak jest jeden stały napis SKLEP INTERNETOWy umieszczony gdzieś w rogu strony praktycznie nie widoczny to raz na ruski rok ktoś tam kliknie.... Ogólnie jak na okres przedświąteczny to słabo.

Cytat:
A skoro nie zauważyłeś, że Basałaj BUDUJE marketing to wspołczuje.Porozmwiaj sobie z kims który pracuje w klubie.Przed Basałajem pracowały 2 -3 osoby w tym zdaje się Ochalik.
Rozmawiałem.

Cytat:
Wszedłem sobie na stronę Realu, ManU, juventusu i jakoś nie widzę jakiejś nowej hiper jakości.
Moim zdaniem czepiasz się na siłe.
Na każdej z tych stron dostrzeżesz jedno, ukierunkowanie na bilety i pamiątki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.12.2010 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując