Wyświetl pojedynczy post
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2010, 13:23
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Mi się tylko śmiać chce.Jak łatwo wydawac cudze pieniądze, wydawać opinię po grze w Football Menadżera lub wydawać opinię na podstawię jakiegoś tam newsa z P.S czy innego fakta.

Czy wy ....a ludzie z choinki spadliście?Ktoś tu piszę, że średniaki europejskie wydają lekką ręką, sęk w tym, że my 2 rok z rzędu przegrywamy w piłkarskimi AMATORAMI!!! a Lech wygrywa z MAN C,remisuje z Juventusemi itp.Dostali kasę z pucharów i biletów, to sobie mogą pozwolić na ryzyko, MY NIE!
Popieram, popieram. Jestem zwolenikiem spokojnej pracy. Mamy dwoch Holendrow, mysle ze po to zeby stworzyc klub o solidnych podstawach, nie zadnego kolosa na glinianych nogach jak chocby Polonia W. ktora za niedlugi czas sie rozpadnie. Nie ma co panikowac, jezeli zachowamy spokoj dopadniemy Lecha. Dajmy pilkarzom czas, transfery z lata nie sa takie tragiczne jak niektorzy tu wypisuja, chocby Bunoza (chyba najczesciej opluwany) na 99% jestem pewny ze dobrze na nim zarobimy i chlopak sie sprawdzi.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując