a ja pamietam juz jakis czas temu co prawda ale jednak ranking oficjalnych stron klubowych i przez ukochana nasza gazete wyborcza zostala nasza uznana za najlepsza a chyba daleko sa od stronniczosci na naszą strone.
oczywiście malkontenci zawsze beda mogli sie przyczepic...
nie ma rewelacji ale prezes dziala pol roku a w dodatku przyszedl do klubu ktory funkcjonowal sila rozpedu, tu nic nie bylo tak jak powinno byc.
idą zmiany na lepsze i tylko osoba zupelnie nieobiektywna tego nie zauwaza. że są niedociągnięcia? pewnie że są i będą i trzeba zwracać na nie uwagę.
strona of jest ok i nigdy nie mialem problemu ani graficznie ani merytorycznie na niej, co wiecej pomysly jak np doping Clebera albo wR22acamy podobaja mi sie a tego nie bylo od wielu lat.. pan malkontent powie że to mało albo że byle jakie a ja powiem że od czego trzeba zaczac bo przedtem tego nie bylo i bylo gorzej.
powstaje muzeum, ktos za cos odpowiada, sa skaucie, jest dyr sportowy, jest pomysl na mlodziez itp. klub staje sie bardziej profesjonalny.
co do strony to w porownaniu z wieloma stronami nawet markowych druzyn zachodnich nasza wydaje mi sie lepsza ale to pewnie subiketywne zdanie.
ps wielki zarzut reklama tv a na
http://www.valenciacf.com/es/Home/index.html czyli jednego z najbardziej znanych klubow na swiecie sprzedaje sie piwo (dokladnie to reklamuje tak samo jak na stronie of Wisly sie nic nie sprzedaje) i inne takie i gdzie ten ewnement na skale swiatowa