Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2010, 12:01
Naprawde po tych ostatnich kilku artykulach sam juz nie wiem co sadzic o perspektywach tego okna transferowego. Ciekawe ile naprawde jest kasy i czy faktycznie nie szukamy lewego obroncy (osobiscie uwazam ze obok stopera i napastnika powinnna ta pozycja byc wzmocniona, podkreslam wzmocniona a nie uzupelniona). W tej chwili jestem bardzo ciekaw jak sie to skonczy i czy Dyrektor robi jakas zaslone zeby mu ktos jakis zawodnikow nie podprowadzil czy faktycznie uwaza ze obecny sklad plus 2-3 graczy styka. Pytanie tylko co potem. Mistrza byc moze zdobedziemy lub zagramy w pucharach ale co potem? Latem beda znowu zmieniac i budowac zespol od nowa?

Mam tez nadzieje ze info o Chavezie ze chca go jeszcze zobaczyc na wiosne zanim wykupia bedzie obwarowane juz uzgodnionymi warunkami i tylko kwestia bedzie zlozenie ewentualnie podpisu pod umowa transferowa tak aby Nam go nikt nie podkupil.

Na koniec mam prosbe do kilku kolegow, po co sie klocicie i obrazacie? Jestescie kibicami tego samego klubu, kazdemu z Was na pewno zalezy na Jego dobru wiec szanujcie innych zdania, a jak juz chcecie polemizowac to robcie to z kultura. Naprawde dziwnie to wyglada jak sie Wislak z Wislakiem obrazaja komentujac transfery Amici

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując