Cytat:
|
Nie ma co ukrywać, nasza oficjalna jest kiepska. Mało przejrzysta, napaćkane reklam, informacje istotne są pochowane... ktoś powinien za to beknąć.
|
Cieszę się że ktoś się ze mną zagadza.
Cytat:
|
Ofi Wisły nie powala ale jest funkcjonalna i zupełnie nie mamy się czego wstydzić
|
Według mnie strona nie spełnia swojej funkcji, czyli tak jak pisałem w porównaniu z innymi zagranicznymi w stronami strona jest za mało komercyjna. W skrócie większość stron chociażby nawet ta Lecha która jest marna, posiada taką przed stronę, która pyta nas czego chcemy. W skrócie : Info o biletach, sklep, TV danego klubu, wejscie na stronę głowna(aktulanosic)
Według mnie też takie coś powinno być.
Od strony graficznej - Totalne dno, ta animacja jest nie potrzebna bo całe logo jest do dupy, nie trzeba nawet robić zbliżenia aby dostrzec pixele, ogołolnie cała kolorystyka jest komedią.
Dodam, że tabelki są źle porobione, za duże, złe szerokości długości.
Cytat:
|
A czy ona przestarzała? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
|
Ta strona ma już naprawdę swoje lata, ostatnio została
zmieniona tylko grafika i tabelki zostały inaczej rozmieszczone. Robota na pół godziny bo ile czasu zajmie podomienie grafiki ? Zresztą firma Apiero ( firma od filmików) odwaliła sporą lipę bo strona prezentuje się dużo gorzej od poprzedniej wersji. Animację się sciana przy przechodzeniu na newsy, generalnie dużą kunsztem wykazał się ktoś kto to robił bo naprawdę tak spartolić tą stronę to trzeba mieć spore umiejętności. Chciałbym aby nasz klub przełamał wąski światek Apeiro i zatrudnił jakiegoś informatyka (grafika), trzeba kupić jakąś stronę na porządnym skrypcie albo znaleźć kogoś kto to zrobi. Komuś kto podoba się nasza stroną, zapraszam do wyszkiwarki google i pooglądania sobie stron oficjalnych klubów z prawdziwego zdarzenia.
Pisałem już o tym, że strona sprzedaje telewizory zamiast biletów ... jesteśmy w tym elemencie ewenementem na skale światową bo na żadnej innej zagranicznej stronie się z takim czymś nie spotkałem, jedynie jakieś pojedyncze loga sponsorów. Strona ma promować klub, stadion, ma sprzedawać bilety i pamiątki a nie telewizory....
Wstydzę się za tą stronę i nic mojego zdania nie zmieni.
Ogólnie cały system marketingowy jest w dupie.