|
Ja przeczuwam że to będzie dobre okienko , a to dlatego że Valckx pod koniec tamtego potrafił załatwić piłkarzy z kartą na ręku i dlatego też, że mówi on o wzmocnieniach a nie o uzupełnieniach składu .
Ogólnie rzecz ujmując wydaje się że on podchodzi do swojej pracy z głową i profesionalnie .
Transferów za wielką kasę to ja się nie spodziewałem , chociaż licze na to że trafi się jakaś okazja na takowy transfer .
Co do piłkarzy z kartą na ręku , tacy piłkarze na pewno nie są gorsi a często są lepsi , w ogóle nie rozumiem tego negatywnego nastawienia do takowych . Tak naprawde to wsio ryba , dysponując małymi pieniędzmi (którymi Wisła także dodatkowo będzie dysponowała), masz bardzo podobne szanse aby wychaczyć kogoś interesującego . Obecnie to nawet Wisła może sięgać zdecydwanie dalej(na lepsze i droższe rynki) gdy piłkarz jest z kartą na ręku .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|