Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2010, 04:43
TeeS napisał(a):Wyświetl post
No to wszystkiego najlepszego (ja na swoje 35 jeszcze muszę poczekać do stycznia

A co do tego co pisałeś - pełna zgoda. O to właśnie chodziło - kiedyś komputery i gry miały klimat i grało się w nie całkiem inaczej - bo ten klimat tworzyli właśnie zajawieni ludzie. Czy młodzi będą mieli podobne wspomnienia za 20 lat? Imho nie sądzę, bo czy my np. wspominamy jakie fajne były stare lodówki albo telewizory czarno-białe? A komputer to teraz takie same urządzenie jak dla nas lodówka dawniej
Po 1 ) Dziękuję bardzo Jesteś w pierwszej 5 osób które mi złożyły życzenia jako "pierwejsze" (Stawski- kasuję Cię jako przyjaciela na PSN ).
Po 2) Czy my wspominamy stare lodówki Ja nadal muszę kupić Frigidaire z 1929r. Lodówka, którą każdy pomyli z szafką kuchenną
Po3) Tak, kiedyś gry tworzyli ludzie z pasją!!! (mizerny wkład w grę- jeżeli chodzi o fundusze. Jak teraz patrzy się, np na w/w GTA IV to człeka takiego jak ja, czy Ty aż głowa boli.100 milionów $ ? Auuuuć ) A teraz Ci sami ludzie siedzą w zarządzie,odcinając kolejne kupony. Patrz pierwszy lepszy przykład- Bethesda.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.12.2010 o godz. 05:20.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując