Uran235 napisał(a):

|
O 11 skautach było już w Cafe Futbol powiedziane. Natomiast Marcin Kuźba to faktycznie nowość, ale jak dla mnie super sprawa. Zawsze darzyłem tego gracza sympatią. Piłkarzem jak na nasze warunki był bardzo dobrym, liznął trochę światowych realiów w Grecji i Francji, a i z rodzimymi powinien być w miarę na bieżąco. Wieści o Cantoro też odbieram bardzo pozytywnie.
|
bardziej liznął w Szwajcarii niż Francji
ktoś kto twierdzi że Kuźba nie może byc dobrym skoutem niech poda mi chociaz JEDEN poważny argument przeciw jego osobie . Btw Kuźba wywodzi się z najlepszej szkółki piłkarskiej w Polsce ( albo jednej z najlepszych ) - szkółki Gwarka Zabrze .
wkońcu mamy zalążki fajnej siatki skoutów , ale przydało by się aby byłyich nazwiska na stronie , no chyba że klub ma w interesie ich trzymać incognito
niestety tak naprawde działania konkretnego skouta należy rozliczać po okresie min 3-4 lat
no chyba że przez ten okres nikogo do klubu nie sprowadzi to będzie troche podejrzane
PS. Osoba Kużby mnie zaintersowała ostatnio przy okazji projekcji filmu z discovery historia , bądz co bądz nie był naszym wybitnym zawodnikiem , a zaszczycił swoją osobą to spotkanie . Można domniemywać że juz od tego czasu pracuje w siatce skoutów .