Wyświetl pojedynczy post
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2010, 09:56
fanfan ale o Kagawie to malo kto u nas słyszał więc nie wiem skąd tak wychwalasz go, że taka gwiazda z niego była. Oglądałeś Japońską ligę czy jak.. Bo ja pamiętam że jak go zakontraktowano to jakiegoś szału nie było, ba przecież to Lewy przychodził do BVB jako bardziej znana osoba, a o Kagawie zrobiło się głośno jak zaczął dobrze grać.
Żebym nie był źle zrozumiany to jest koleś z wielkim talentem, chodzi mi tylko że on do BVB nie przechodził jako gwiazda, nie było głośno o tym transferze, chociażby tak głośno jak o przejściu Lewego do nich.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Shi...788,1,458.html
tu jest artykuł o tym jego transferze, owszem jest napisane że to jeden z największych talentów ale jakoś te wielkie kluby się o niego nie biły, więc kto wie czy byliśmy bez szans na jego sprowadzenie jakby się go wyhaczyło wcześniej od BVB. Ale jak wspominacie to naprawdę ciekwy rynek, a co do cen to jak widać nie są wielkie za tych zawodników, przecież ten Koreański "Rooney"
co nawet Legia się niby nim intersowała też poszedł do Bundesligi za chyba 250 tys? nie pamiętam dokładnie
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 13.12.2010 o godz. 10:23.

Odpowiedz cytując