Wyświetl pojedynczy post
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2010, 21:17
gram już drugi sezon w FM'a 11. w pierwszym zezonie odpadłem w 4 rundzie eliminacji ECC z napoli po pechowym 7-7 (agg)(2:3 na wyjeździe i 3:4 u siebie), zająłem 2 miejsce w lidze i zdobyty puchar Polski(wygrana z MP - Legią 6:3). teraz awansowałem do grupy ECC (0:5 i 4:2 z Koln w 4 rundzie i z jakimiś żydkami w 3 rundzie 3-0 i 5-0). Od razu muszę powiedzieć że jako że to pierwsza moja dłuższa styczność z FM'em to jestem pod wrażeniem tego jak nawet oddziaływania na piłkarzy i ich charaktery są odwzorowane. 2 przykłady które najbardziej rzuciły mi się w oczy to to że Mały nie przychodzi na treningi, rzuca się jak mu kary daję i działa demoralizująco na resztę składu. drugi - ściągnąłem koreańczyka który mi płakał że reszta składu mało się przykłada na treningach...

Z piłkarzy których mogę polecić to na pewno boczni obrońcy Bordjan i Belhadji(albo belahdi) wspominany tutaj wcześniej Hosny gra u mnie w kratkę dlatego jest u mnie raczej rezerwowym. Jest jeszcze bardzo porządny młody holender Cees Kwakman.

Bardzo polecam Jodłowca, gra u mnie bardzo dobrze w parze z Chavezem i pratycznie co 1-2 mecze strzela bramkę z rogala. Dodatkowo po 1 sezonie jest do ściągnięcia Irek Jeleń za darmo (kontrakt z Auxerre kończy mu się w czerwcu 2011).

Nie wiem czy ktoś jeszcze miał ten problem, ale od 2 sezonu Sobolewski który ma już 34 lata ma problemy z wydolnością :/ Niestety u mnie ok 60 minut to max które jest w stanie ugrać, potem muszę go zmieniać żeby nie ryzykować kontuzji, dlatego ostatnio jest u mnie rezerwowym.
Odpowiedz cytując