Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2010, 18:20
5 zespół pod względem straconych goli. 4 ostatnie mecze zakończone zwycięstwem bez straconej bramki...
Owszem obrona była słaba na początku rundy, później zaczęli się rozkręcać i z meczu na mecz było coraz lepiej. Drużyna nie miała okazji zgrać się ze sobą podczas okresu przygotowawczego, a wiadomo, że formacja obronna to ta najtrudniejsza i najdłużej piłkarze się ze sobą zgrywają.
Więc nie wiem, co ten Smokowski pier..li! Niech lepiej spojrzy na swoja Legię. Bilans bramek 19-19, od początku grali na swoim stadionie, z Wisłą po WSPANIAŁEJ grze 0-4 (oj chciałbym, żeby co mecz grali takie świetne mecze i dostawali baty), Komorowski trzy razy powinien zostać dyscyplinarnie wyłączony na min. 2 mecze, itd.
Ja już przestałem oglądać tego typu programy. Zawsze lubiłem Ligę + Extra, ale od poprzedniego sezonu coś niedobrego dzieje się z tymi 'ekspertami'.
Mam to gdzieś co mówią o Wiśle w mediach. Wierzę, że na wiosnę nasza obrona będzie świetnie ze sobą współpracować, słowa Patryka Małeckiego na temat swojej osoby również działają na mnie optymistycznie. Jeszcze ze dwa dobre transfery i za rok o tej porze media znów będą du.ę lizać naszej Wisełce!!
Odpowiedz cytując