Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2010, 18:04
Obserwowałem trochę jak robią to większe marketingowo klubu od nas.
Robiona jest naprawdę masa zapowiedzi przed meczowych w postaci filmików... na kocu każdego z nich info o biletach. Tak powinno być.

Dodam też że na większości stron innych klubów logo facebooka znajduję się w takim miejscu że nawet ślepy by je zauważył. U nas ukryte jest gdzieś w dupie.

Wystarczy użyć trochę mózgu. Im więcej użytkowników na Facebooku doda oficjalny kanał tym do więcej osób trafią aktualizację które są tam zamieszczane. Informacja o biletach itp.

Na innych stronach zrobione jest to tak że aż rzygać się chcę od informacjach o biletach... bo gdzie się nie kliknie to wszędzie wciskają tylko te bilety
. Oczywiście jest to działanie jak najbardzije prawidłowe bo po to taka strona jest. W drugiej kolejności wszędzie jest info o pamiątkach dopiero potem jest cała reszta.

Dostrzegłem też jedną rzecz, przegląda kilka stron większy klubów zagranicznych jaki też tzw średniaków i na ŻADNEJ z nich nie spotkałem się z jakimiś reklamami, jesteśmy ewenement na skale światową tylko u nas może kupić telewizory... kosmetyki. Oni promują przede wszystkicm samych siebie, sprzedają bilety, pamiątki a my RTV i kosmetyki BRAVO. Kliknięcie w reklamę jest najszybszym sposobem na opuszczenie oficjalnej strony przez użytkowników, powinna ona jednak trzymać ich jak najdłużej a przede wszystkich doprowadzać ich do biletów i do sklepu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.12.2010 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując