Wyświetl pojedynczy post
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 23:29
picasso napisał(a):Wyświetl post
dość dawno temu słuchałem audycji w pierwszym programie PR gdzie Misiu Listkiewicz wprost powiedział,że decyzja o pominięciu krakowa byla polityczna,a nie związana z kryteriami (miejsca noclegowe,atrakcyjność turystyczna-podobno gorszy od nas byl tylko Chorzów,komunikacja),bo we wszystkich kryteraiach obiektywnie jesteśmy na drugim lub pierwszym miejscu.

też jestem kibicem od wielu lat.na pierwszym meczu który pamietam byłem w '83 r.proszę Cię tylko o jedno.jeżeli Tobie się coś nie podoba to tak to nazywaj,a Ty probujesz mówic za wszystkich.mnie akurat stadion się podoba.zgodzę się z tym,że wykończenie nie jest najwyższej jakości (chocby ten beton)ale stadion jako całośc jest ok.to jest moje zdanie.nie wypowiadam się na temat innych stadionow,ale podejrzewam,że widzialeś tylko ich zdjęcia.stadion Lecha ma więcej niedoróbek i blędow niż nasz.w dużej mierze ostateczny wygląd stadionu spowodowany jest tym,że to my jako pierwsi podjęlismy trud budowania nowego obiektu.jak Żuraw wbijal pierwsza łopatę,to nikt w Polsce nie marzył nawet o nowym obiekcie,nie wspominając o EURO.pierwsza koncepcja stadionu na 21,5 tys osób rozrosła się do 33 tyś a stało się to w gdy stala juz pierwsza nowa trybuna.

zejdźmy na ziemię w końcu...poza tym niestety widziałem stadion Legii co prawda z zewnątrz lecz wrażenie było bardzo pozytywne...naprawde piękny stadion mają...niestety nawet na ległej
Ostatnio edytowane przez Pyniu85 : 10.12.2010 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując