Smyrting napisał(a):
|
My, oni? Znajdz mi jedną osobę, która wtedy nie narzekała. Nie jestem żadnym klakierem zarządu, opowiadam się po prostu za zdaniem profesjonalisty a nie zdaniem anonimowego tłumu.
|
To pisales o anonimowym tlumie, czy o konkretnych osobach na forum zwykle mających racje? Anonimowy tłum jak chorągiewka zmienia zdanie i swe oceny, po byle zwycięstwie lub porażce - nie wszyscy forumowicze robią to samo. I niestety w naszym kraju jest tez tak, że tzw. „profesjonaliści” mylą się znacznie częściej niż niektórzy „zwykli kibice”.
Smyrting napisał(a):
|
Fakt, że wszyscy operują jakimś wyświechtanym hasełkiem wcale nie nie znaczy, że ono cokolwiek znaczy. Chcesz przykładów? Obejrzyj sobie jakąkolwiek reklame w telewizji.
|
Porównujesz mówienie o poziomie sportowym do reklamy w telewizji? „Poziom sportowy” nic nie znaczy, bo to popularne sformułowanie? Rewelacja, od dziś jesteś moim idolem!
Smyrting napisał(a):
|
Powiedz mi skąd wiesz, że to Ruch Chorzów zrezygnował z Rendulica a nie na odwrót?
|
Do Ruchu można dopisać Grenoble, Reid i wiele innych klubów, które nawet nie spojrzały na tego grajka. Tak, oczywiście, wierzę Ci, że to pewnie była jego decyzja, a nie ich
S1mone napisał(a):
|
Nie będę się rozpisywał, bo jakbyś przeczytał uważnie mojego posta to nie śmiałem się z hasła "poziom sportowy" a z hasła "powinniśmy ściągać piłkarzy, którzy dadzą GWARANCJĘ podniesienia poziomu sportowego".
|
Tym hasłem operują też trenerzy (np: Lippi, Wenger, Sammer) . Faktycznie, to idioci, śmiejmy się z nich!