Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 17:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Widze że sie nei rozumiemy.

Nie utożsamiasz sie z reprezentacja, bo graja w niej naturalizowani piłkarze, wiec bylem ciekaw czy utozsamiasz sie z klubem w ktorym gra murzyn, ot tak po prostu pytam, pamietam ("Jebac murzyna,Lechia biała druzyna, flagi z motywem KKK) Oczywiscie to bylo przed przyjsciem Traore, Buvala ktorzy zmienili jakosc w grze. Jestem ciekaw co by bylo gdyby Oni grali padakę, bo ulubieńcem kibiców staje sie tylko w określonych przypadkach.

"na Lechię też chodzisz" to nie bylo żadne niemiłe, raczej to jest powod do dumy, sam bylem wiele razy na T29, ba nawet mam rodzine z tego regionu, wiec po prostu pytam. Co do "faktu" to nie czytam.

Odnośnie marszu równiez tylko zapytalem, piszesz jak nacjonalista wiec pytam

A dlaczego nie potepiasz całej kadry tylko część?
W czasach gdy polakowano Olisadebe, czy ktorykolwiek z piłkarzy powiedział że to jest "be" ?
Oczywiście, że się utożsamiam z klubem, w którym grają murzyni (absurd o czym my tu mówimy ) bo klub to nie reprezentacja (ale przypomnę o syndromie Arsenalu). Reprezentacja narodowa to inna para kaloszy.

Flagi z motywem KKK nie rozumiałem i nie rozumiem, całe szczęście, że nie widnieje ona już przy T29. A gdyby ci "murzyni" grali padakę, to byłbym oczywiście zły, że ktoś taki gra w klubie, na który jest za słaby. To samo tyczy się Piotrka z Mielca, Ryszarda ze Szczecina czy Jana z Czech. Jeśli nie reprezentujesz odpowiedniego poziomu w klubie, to nie ma dla ciebie w nim miejsca. Nie może być płaszcza ochronnego dla kogoś, tylko i wyłącznie dlatego, że jest z innego kraju czy ma inny kolor skóry. Tak postępując dojdziemy do absurdu gdy gwiżdząc na słabą grę Polaka nic się nie dzieje, a gwiżdząc na słabą grę zawodnika czarnoskórego jesteśmy od razu oskarżani o rasizm.
Ta złość nie ma odzwierciedlenia na płaszczyźnie reprezentacyjnym - cóż, mamy piłkarzy takich jakich mamy, i gramy tym co mamy. Jestem przeciw jakimkolwiek transferom reprezentacyjnym.

Przynajmniej miło, że sobie wyjaśniliśmy kwestię chodzenia na Lechię

Odnośnie tematu tzw. potępiania kadry - miałem na myśli, że nie toleruje w kadrze takich wynalazków jak Roger czy wkrótce zapewne Arboleda.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując