Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 14:50
Cytat:
Wizard, rozumiem ze nie utozsamiasz sie z kadra od kiedy Olisadebe zadebiutował?
Utożsamianie przychodziło i przychodzi mi co raz trudniej, ale nigdy tego nie zaakceptowałem, nie akceptuję i stanowczo potępiam.

Cytat:
Dlaczego nei mozemy isc drogą Czechów..(to jeszcze zrozumiem) ale Hiszpanow i Włochow? Hiszpanów i Włochów? Jak to ku**a dlaczego? Spojrz i policz liczbe naszych pilkarzy w mocniejszych ligach, hmm...np. Primera Division czy Premier League? Jesteśmy słabym piłkarsko mało ambitnym narodem.tyle.
Masz rację, jesteśmy cholernie mało ambitnym narodem, jeśli chcemy grać cudzoziemcami w kadrze narodowej.

Kolejny kwiatek:
Cytat:
Biorac pod uwage ze do dzisiejszej kadry POLSKI dostać się moze kazdy, naprawde kazdy jakis Kaniecki teraz powołany, Plizga no bez jaj, to naprawde słabi zawodnicy,co to za kadra, kiedys z dumą sie nosiło orzełka na piersi, teraz sie pozmieniało i trener szuka jak moze. Jeśli Arboleda miałby mu pomoc, ja jestem za.Mam do tego prawo. Jak sam napisaleś, to tylko glupia piłka nożna.
Przykłady o Kanieckim czy Plizdze są na miejscu, to lekceważenie reprezentacji (zwłaszcza Kaniecki). Ale jak możesz mówić o dumie noszenia orzełka na piersi i utożsamianiu się z... Kolumbijczykiem?

Nie gadajcie o niechęci do pyr, bo to nie ma ze sprawą nic wspólnego. Nie ma dla mnie różnicy czy gra toczy się o Arboledę, Rogera, Cantoro czy Marcelo. Oglądając polską reprezentację chcę oglądać Polaków. Nie ma mowy o żadnym Maurycym Kantorskim w barwach naszych reprezentacji.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując