A wiesz kto tę bazę danych tworzy? Fani gry na podstawie informacji medialnych, którzy są mniej więcej tak samo wiarygodni i obiektywni jak Ty i ja.
A tego Evertonu to już nawet nie mam siły komentować. To był czysty ruch marketingowy ze strony klubu, naprawdę nic m z tego w rzeczywistości nie przyszło. Pomyśl, gdyby to był tak opłacalny interes, to nie sadzisz, że więcej klubów decydowałoby się na taką formę współpracy?
ps.
Podaj nazwisko chociaż jednego talentu, którego odkryli "sakuci" z FM. Ja sobie co najwyżej mogę przypomnieć serię spektakularnych przeszacowań potencjału poszczególnym wonderkidów, którzy według twórców gry powinni teraz strzelac po 50 bramek w Premiership a w rzeczywistości walczą o skład w II lidze Białorusi.
ps2.
Młodzi z ME mają wystarczająco dużo szans na wykazanie się na treningach. Mam wrażenie, że kto jak kto, ale akurat holenderski trener jakby tylko mógł, to by stawiał na nasza młodzież. Skoro tego nie robi, to dla mnie jest to czytelny sygnał, że się po prostu nie nadają.